Karott' begeleidt u in uw communicatie rond Voeding en Gezondheid
Voeding
Gezondheid
Karott' optimaliseert uw Digitale Strategie op maat
Digital
Karott' levert u Unieke Content met toegevoegde waarde
Content
Karott' geeft vorm aan al uw communicatie
Edition

Onze toegevoegde waarde

Onze knowhow

Communicatie kan niet worden geïmproviseerd, maar bestaat uit synergie, dialoog, analyse en expertise.

01

De Karott' Touch

Precisie wordt gecombineerd met een uniek design, alsook met passie en inzet. Karott' stelt deze middelen ter beschikking van haar klanten om hedendaagse, duidelijke en doelgerichte inhoud in verschillende en originele vormen aan te leveren.

02

Communicatie, een vak apart

Bij Karott’ stellen we originaliteit en creativiteit ten dienste van kwaliteit zonder afbreuk te doen aan de wetenschap.

03

Een unieke visie

Van een blanco blad vertrekken om een unieke, precieze inhoud te creëren en informatie rond voeding en gezondheid in een aantrekkelijk format te gieten.

04

Persoonlijk advies

Samen bouwen aan een strategie met toegevoegde waarde, doelgericht en verfrissend! Projectbegeleiding op maat: blogs, e-books, white papers, nieuwsbrieven, artikels, foto's, video's, infografieken, web applicaties... helpen om de boodschap te verspreiden en de doelgroep(en) te overtuigen van de kwaliteit van producten of dienstverleningen.

05

#foodinaction onze eigen media

• Foodinaction.com: een online platform voor professionals met een interesse in Voeding en Gezondheid. Reviews van wetenschappelijke studies en trends. Dé referentie voor praktische tools en didactische fiches, handig voor tijdens de consultaties en een interactieve aanpak. Alles in één, online en verfrissend!

Wij helpen u graag verder

Onze skills

De juiste woorden vinden en het beste format ontwikkelen, dankzij een ongeëvenaarde creativiteit!

Strategie

Van voeding tot farmaceutische producten en preventie, Karott' verkent alle dimensies, gelinkt aan gezondheid, om in te spelen op behoeften en te voldoen aan de verwachtingen van zowel gezondheidsprofessionals, als van patiënten en consumenten.

Copywriting

Wij ontwerpen content rond voeding en gezondheid, gestaafd door de wetenschap en tegelijkertijd krachtig en creatief in een wereld vol verandering.

(Merk)positionering

Geloofwaardigheid, relevantie en plezier. Wij helpen merken om zich te positioneren binnen een gezonde en evenwichtige levensstijl en om tegemoet te komen aan de gezondheidsbehoeften van consumenten, alsook om zich te engageren voor duurzaamheid.

Campagne

Digital en Print, wij geloven dat beide werelden elkaar aanvullen. Wij verzoenen resultaat met creativiteit om onze klanten de middelen te leveren, die het beste aansluiten bij hun noden.

Workshops / Networking

Gesterkt door onze ervaring en achtergrond, gekenmerkt door de dialoog tussen experten, ontwikkelen wij de juiste strategie en relevante inhoud door aanknopingspunten te creëren. Deze verbindt alle betrokken partijen: instellingen, gezondheidsprofessionals, influencers en consumenten.

Onze missie

De wereld inspireren door bedrijven te helpen om juiste en verfrissende informatie te verspreiden, zodat de keuzes van consumenten en patiënten zowel gezond, als aangenaam zijn.

Onze visie

Een wereld waarin keuzes bewust en duidelijk zijn en waar de zoektocht naar 'gezondheid' een plezier wordt. Een wereld waarbij het concept 'preventie' een prioriteit is voor gezondheidsprofessionals, burgers en het beleid.

Ontmoet onze talenten

Het proces

Onze methode