10 jaar Karott’

Terug naar blog

Karott’ bestaat sinds 6 augustus 2007 en dus is 2017 voor ons een feestjaar. We mogen immers tien kaarsjes uitblazen!

Deze tiende verjaardag laten we uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan en vieren we samen met onze klanten en partners. Na 3.107 gelukkige werkdagen, 60 verjaardagstaarten waarvan we de kaarsjes ‘intern’ hebben uitgeblazen, tien jaar service op maat en alles samen iets meer dan 184 jaar aan gespecialiseerde vakkennis willen de elf talentrijke, unieke, ervaren en enthousiaste creatievelingen van het Karott’-team u blijven verrassen … Wilt u ons fantastische team beter leren kennen? Neem dan een kijkje op de pagina Team. Lang leve Karott’!

Tijdens deze eerste fase van ons bestaan hebben we samen geweldige projecten gerealiseerd en liefst 36 Food In Action-magazines uitgegeven! Hét toonaangevende tijdschrift waarin alle aspecten van voeding aan bod komen: van wetenschappelijk onderzoek tot de samenstelling van maaltijden, voedingstrends, eetgedrag, lichaamsbeweging, nieuwe producten en ga zo maar door. Momenteel bereikt dit medium alleen ruim 40% van alle gezondheidsprofessionals met interesse in voeding. Jawel, onze trouwe abonnees.

Het eerste oranje spoor van onze tiende verjaardag is u wellicht niet ontgaan: de publicatie van onze gloednieuwe website www.foodinaction.com. Al sinds 2008 is dit een interactief informatieplatform en een dagelijkse afspraak voor gezondheidsprofessionals en voedingsdeskundigen. Dankzij FIA.com volgt u in real time alle ontwikkelingen op het gebied van voeding, hebt u toegang tot handige en bruikbare tools voor uw consultaties en kunt u informatie uitwisselen met collega’s. Wij zijn bijzonder trots op onze Food In Action-community en haar 6.750 leden, en nodigen u maar wat graag uit om hier deze schat aan informatie te ontdekken!

We bestaan al tien jaar! Zonder u hadden we dit nooit voor elkaar gekregen. Daarom: bedankt om in ons te geloven en ons te helpen ontwikkelen. Dankzij uw vragen, briefings en uitdagingen zijn we gegroeid en ‘volwassen’ geworden. Bedankt ook voor uw vertrouwen en trouw. Wij bouwen met veel plezier voort aan dit oranje avontuur. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor het op poten zetten van de meest waanzinnige gezondheids- en voedingsprojecten! Allen hierheen!