Karott’ zoekt getalenteerde Project Coordinator

Terug naar blog

Karott’ is een communicatiebureau gespecialiseerd in gezondheid en voeding. Onze missie? Communicatiestrategieën uitdenken, ontwikkelen en toepassen voor de klanten en hoogwaardige, verrassende en interactieve content creëren – zowel voor B2B als B2C. Daarnaast houdt Karott’ zich bezig met de ontwikkeling van unieke creaties, die verspreid worden via de meest relevante media. Karott’ is op zoek naar een getalenteerde Project Coordinator om het operationele team te versterken.

Tot in de puntjes georganiseerd en zin om allerlei communicatiemiddelen te ontwikkelen?

Werk je graag in teamverband? Ben je georganiseerd en verantwoordelijk? Beschik je over praktische en technische kennis van alle hedendaagse communicatiemiddelen (papier, video, audio, digitaal, sociale netwerken enz.)? Heb je ervaring met projectcoördinatie? Ben je gepassioneerd door gezondheid en voeding? Heb je een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans, zowel mondeling als schriftelijk?

Wacht dan niet langer en solliciteer voor een functie als Project Coordinator!

Jouw profiel?

Je hebt ervaring met het plannen en uitvoeren van communicatieprojecten. Je beschikt over praktische en technische kennis van alle communicatiemiddelen en -kanalen (papier, video, digitaal, sociale netwerken …).

Je werkt systematisch en georganiseerd, kunt prioriteiten bepalen en weet hoe je verschillende stakeholders binnen een project op elkaar kunt afstemmen. Je communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Frans zijn uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Je kunt zelfstandig werken en bent flexibel, dynamisch en nauwkeurig. Je weet hoe je een team met interne medewerkers en externe partners moet motiveren en coördineren om een project tot een goed einde te brengen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaat- en klantgericht.

Je bent vertrouwd met de bedrijfswereld, FMCG’s en de voedings- of gezondheidssector.

Jouw functie?

Je staat in rechtstreeks contact met het operationele en commerciële management. Je houdt je bezig met de uitwerking van verkochte projecten en het bereiken van de bijbehorende doelstellingen. Je bent intern verantwoordelijk voor de projecten die jou worden toegewezen.

Jouw taken?

 • Alle projecten in goede banen leiden door aan de vereisten te voldoen, de doelstellingen te behalen en de deadlines te respecteren.
 • Een planning opstellen voor het project en erop toezien dat de verschillende fases en de uitvoering nauwkeurig opgevolgd worden.
 • Het projectteam motiveren en coördineren en zorgen voor een goede taakverdeling.
 • De deliverables van het project opvolgen en de externe partners op de hoogte houden.
 • De risico’s van het project inschatten en corrigerende maatregelen nemen indien nodig.
 • De briefing, reporting en debriefing voor jouw projecten organiseren.
 • De nieuwste trends en evoluties in de gezondheids- en voedingssector opvolgen.

Jouw troeven?

 • Diploma hoger onderwijs – universitair of hogeschool (vb.VUB, ULB, ICHEC, IHECS …)
 • 5 jaar ervaring, waarvan minstens 3 jaar ervaring in projectcoördinatie
 • Tweetalig Nederlands – Frans
 • Goede kennis van Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Word enz.)
 • Goede kennis van alle soorten communicatiedragers en -kanalen

Wat wij bieden VOOR PROJECT COORDINATOR

Een voltijds contract van onbepaalde duur vanaf september 2019 op ons kantoor aan de Waterloosesteenweg 1336 in 1180 Brussel.

Bij Karott’ verspreiden we inspirerende, correcte en verrassende informatie. Daarmee willen we iedereen stimuleren om gezonde en goede keuzes te maken.

Bij Karott’ krijg je de kans om opleidingen te volgen, je te specialiseren of je op andere manieren professioneel te ontwikkelen.

Karott’ tracht steeds een goede work-lifebalans te bewaren en biedt een marktconform loonpakket met hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en thuiswerken.

Karott’ vergoedt jouw verplaatsingskosten voor woon-werkverkeer en bevindt zich vlak bij het openbaar vervoer (tram, trein, bus).

Karott’ respecteert mens en milieu. Ervaringen delen, talenten ontplooien, ideeën uitwisselen en een positieve sfeer staan bij ons centraal.

Ben jij het talent dat we zoeken?

Heb je zin om een dynamisch, creatief en gepassioneerd team te versterken?

Stuur dan meteen je cv en motivatiebrief naar annabelle@karott.be